Hinza Small

Hinzaväskorna är perfekta shoppingväskor att ta med till affären för att packa varor i. Väskorna är gjorda av slitstark plast och kan därför enkelt rengöras för att användas om och om igen. Väskorna är även utmärkta strandväskor och picknickkorgar. De mindre Hinzaväskorna passar bra i cykelkorgen.


I hemmet blir Hinzaväskor färgglada inredningsdetaljer när de används till förvaring av till exempel tidningsmagasin, leksaker eller andra lösa prylar.

En Hinzaväska är den ultimata varje-dag-väskan. Den är tålig, står stadigt och rymmer mer än man tror. Med innerväska eller överdrag som tillbehör blir väskan ännu mer användbar. De många färgerna och de två storlekarna gör att alla kan hitta sin favorit.


Hinza Green Plastic

Hinzaväskor som tillhör Green Plastic-sortimentet är ett klimatsmart val. De är gjorda i en bioplast som är en grön plast framställd av den förnyelsebara råvaran sockerrör. När sockerrör växer upptar de koldioxid från vår atmosfär. Om grön plast av sockerrör förbränns frigörs koldioxiden tillbaks till atmosfären. I och med att mängden koldioxid inte ökar, vilket sker vid förbränning av traditionell plast från fossila råvaror, påverkas inte klimatet på vår jord.


Sockerrören som används till att framställa den gröna plasten i Green Plastic väskor, odlas i plantage i Brasilien som ligger minst 2500 km från Amazonas.

Grön plast kan återvinnas på samma sätt som traditionell plast. Variationer i ytskiktet kan förekomma.

Köp
  • 299,00 kr